Бейонсе і Соланж Ноулз виступили на фестивалі Coachella

Тріумфальне повернення Бейонсе на велику сцену відбулося вчора на музичному фестивалі Coachella, де артистка була одним з хедлайнерів. Співачка приголомшила шанувальників своїм вбранням, а також приготувала для них приємні сюрпризи, довівши, що не дарма в цьому році фестиваль неофіційно іменували Beychella.

За дві години виступу співачка змінила чотири наряди: спочатку вона з’явилася в металізованому боді з накидкою і головному уборі, що більше нагадує прикрасу Нефертіті. Останнім часом Бейонсе живить особливу пристрасть до давньоєгипетських деталей в своїх образах. Потім змінила вбрання на короткі джинсові шорти і жовту толстовку, щоб виконати разом зі своїм чоловіком Джей-Зі їх спільні хіти 15-річної давності, в тому числі Crazy in love. Під час виступу шанувальникам особливо сподобалися білі чоботи артистки з бахромою, яка переливалася різними кольорами.

Все сценічне вбрання Бейонсе є результатом роботи одного з наймолодших і талановитих дизайнерів Олів’є Рустама. Креативний директор Balmain і не приховував, де черпав натхнення на створення концертних костюмів Королеви Бі: в своєму Instagram він опублікував зображення Бейонсе в образі давньоєгипетської цариці.

http://

BEY CHELLA 🖤 This is just heaven

Допис, поширений OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

На цьому ностальгія у виступі Бейонсе не закінчилася, найголовнішу сенсацію артистка приберегла на кінець: на сцені зі співачкою з’явилися її колеги по групі Destiny’s Child Келлі Роуленд і Мішель Вільямс, які возз’єдналися спеціально для виступу на Coachella.

Однією з головних сенсацій став спільних запальний танець Бейонсе з молодшою ​​сестрою Соланж, дівчата вже довгий час разом не з’являвся на одній сцені, тому пішли у відрив. Особливо виступ сподобався матері сестер Ноулз Тіні, яка поділилася записом танцю в своєму Instagram і підписала:

“Я так рада бачити Соланж і Бейонсе, танцюючих разом. Люблю, коли Соланж танцює так, як минулого вечора.”

Цей виступ поп-діви на фестивалі був дуже довгоочікуваним для шанувальників: після народження близнюків це перший повноцінний концерт Бейонсе. Однак це тільки початок: відомо, що на початку літа артистка відправиться в чергове турне, а вже там видовищності буде не менше.

Поділись


Новини партнерів