Світлана Лобода розповіла про свої плани на декрет

Вагітна другою дитиною українська співачка Світлана Лобода, яка взяла відпустку і поїхала готуватися до пологів у США, розповіла, чим буде займатися в декреті.

Одкровенням про плани на найближче майбутнє співачка поділилася з російським журналом Cosmopolitan, для обкладинки якого навіть оголила вагітний живіт. Уривок з інтерв’ю Лобода опублікувала в своєму Instagram-акаунті.

-Ты сейчас на пике карьеры. Артист номер 1 в нашей стране и не только. Не боишься выйти из обоймы, если на время остановишься? . -Нет, конечно)) я до седьмого месяца работала без выходных. В рамках тура мы объездили порядка 70 городов, несколько стран, и все это с недельным отпуском в начале января. Да и сейчас я не планирую отдыхать, у меня в Лос Анджелесе назначены съемки, запись альбома, идёт подготовка к грандиозным концертам этой осенью — так что планы большие)). А дети всегда со мной, и Евочка и мой маленький кенгуренок (смеется). Ничего не изменится когда ребенок родится, у меня прекрасные няня, мама, они всегда готовы помочь. Для всего найдутся и время и силы. Я буду идти дальше 🤞☺ #первоеинтервьюДляЖурналаCosmopolitan @cosmopolitan_russia ❤ foto @damir_zhukenov Makeup @molchanof hairstyle @kochegov_konstantin

Допис, поширений LOBODA❤ (@lobodaofficial)

“Я до сьомого місяця працювала без вихідних. У рамках туру ми об’їздили близько 70 міст, кілька країн, і все це з тижневою відпусткою на початку січня. Та й зараз я не планую відпочивати, у мене в Лос-Анджелесі призначені зйомки, запис альбому, йде підготовка до грандіозних концертів цієї осені – так що плани великі”, – зізналася артистка.

Також Лобода сказала, що у вихованні дітей (у артистки є старша дочка Єва) їй допомагатимуть няня та мама.

“А діти завжди зі мною, і Євочка і мій маленький кенгуру (сміється). Нічого не зміниться, коли дитина народиться, у мене прекрасні няня, мама, вони завжди готові допомогти. Для всього знайдуться і час, і сили. Я буду йти далі”, – додала співачка.

Нагадаємо, називати ім’я батька артистка відмовляється. Однак у мережі та на сторінках таблоїдів ходять чутки, що завагітніла Лобода від вокаліста знаменитої німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Нагадаємо, що зараз Світлана Лобода перебуває в Лос-Анджелесі. Нещодавно співачка показала, як проводить час у розкішному особняку, який обходиться їй у суму близько 450 тис. гривень у тиждень.

Джерело

Поділись


Новини партнерів