Бен Аффлек виконав мрію маленького шанувальника

Бен Аффлек, який виконав роль Бетмена, виявився супергероєм не тільки на екрані, але і в реальному житті. В крайньому випадку, для одного хлопчика, пацієнта хоспісу та великого кумира Бетмена.

У 11-річного Мукута рак жовчних проток. Співробітники хоспісу, де знаходиться хлопчик, щоб хоч якось розвеселити дитину, написав пост в Тwitter:

“Хоспіс Атланти викликає Бетмена! Мелісса була поруч з Мукутом щодня і дізналася, що Бетмен – його улюблений супергерой. У нього холангеокарцінома. Скажемо відразу: його життя скоро закінчиться (рахунок на дні або тижні). Нам потрібен костюм Бетмена або хтось, хто міг би виконати цю роль.”

На це прохання відгукнулося багато людей. Але яке ж було здивування персоналу хоспісу, коли на заклик про допомогу відгукнувся “сам Бетмен” – Бен Аффлек. Приїхати до хлопчика він не зміг, але зв’язався з ним по Face Time. У бородатому дядькові Мукут свого кумира впізнав не відразу. Але потім дуже зрадів. А Аффлек, дізнавшись, що мама Мукута не може собі дозволити прилетіти з Зімбабве в Атланту, запропонував взяти всі дорожні витрати на себе. Щоб мама і син могли бути разом.

Поділись


Новини партнерів