Алекс Родрігес придбав для себе і Дженніфер Лопес квартиру в найвищому житловому будинку США

У березні виповнюється рівно рік, як Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес почали зустрічатися. Стосунки пари розвивалися так стрімко, що вже зараз складається враження, ніби вони були разом завжди. Як стало відомо сьогодні, на річницю роману Алекс вирішив придбати для їх з Дженніфер сім’ї нове затишне гніздечко.

Квартира знаходиться в 96-поверховому хмарочосі 432 Park Avenue, який відомий як найвища житлова будівля в західній півкулі. Будинок розташувався між 56 і 57 вулицями в центрі Манхеттена, його висота становить 425,5 метрів. Апартаменти Алекса і Дженніфер площею 371 кв. м. займають половину поверху і включають в себе три спальні, кілька ванних кімнат, величезну гардеробну, бібліотеку і багато іншого. У квартиру веде особистий ліфт. Вартість елітного житла склала більше 15 мільйонів доларів.

432 Park Avenue знаходиться недалеко від Центрального парку, з вікон відкривається вид на весь Манхеттен.

Будівля є другою за величиною в Нью-Йорку, поступаючись лише Всесвітньому торговому центру, і випереджає знаменитий Емпайр-стейт-білдінг. Серед інших жителів 432 Park Avenue – бізнесмен з Саудівської Аравії Фаваз Альхокаір, який свого часу віддав за квартиру в хмарочосі 95 мільйонів доларів.

В елітному житлі є все, про що тільки можна мріяти: тренажерний зал, йога-студія, кінотеатр, спа-центр, сауна, ресторан, в якому жителям будинку подають сніданок, обід і вечерю, критий 23-метровий басейн з природним освітленням і панорамними видами на місто і багато іншого.

Поділись


Новини партнерів