Репер Tyga розповів, хто насправді є батьком доньки Кайлі Дженнер

Незабаром після народження доньки 20-річної Кайлі Дженнер і 25-річного Тревіса Скотта шанувальники зірки почали цікавитись тим, чи дійсно батьком дитини є коханий дівчини? Спочатку фанати пари занепокоїлися тим, що новоспечені батьки не живуть разом та й взагалі не поспішають одружуватися. А потім, коли Кайлі опублікувала фото доньки, її і зовсім мало не звинуватили в зраді – аж надто підозрілим інтернет-користувачам здався світлий колір шкіри дівчинки. Серед тих, хто міг би насправді бути батьком дитини, багато хто називав 28-річного репера Tyga, колишнього коханого Кайлі. Однак він, досі мовчав, проте днями остаточно спростував ці твердження.

“Я ніколи нічого не говорив про чужу дитину або сім’ю і не натякав, що маю до цього відношення. І я ніколи не зроблю цього. Будь ласка, припиніть поширювати цю неправдиву інформацію і нападати на сім’ї. Я не маю до цього ніякого відношення. Люди повинні жити в світлі”,- написав він.

Як раніше повідомляли інсайдери, репер, дізнавшись про вагітність Кайлі, хотів пройти тест на батьківство, так як вважав, що колишня кохана завагітніла від нього.

“Tyga хоче здати тест ДНК, тому що він дійсно думає, що є шанс, що це його дитина”,- говорили інсайдери.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер і Tyga розлучилися в квітні минулого року, проте, як кажуть джерела, потім ще продовжували бачитися протягом деякого часу. У репера, до слова, є дитина від Блек Чайна, колишньої коханої брата Кайлі Роба Кардашьян.

 

Поділись


Новини партнерів