Вагітна Єва Лонгорія поставила роботу на паузу, щоб відпочити з чоловіком Хосе Бастоном

Єва Лонгорія – майстер багатозадачності. Вона працює над новим телесеріалом “Гранд-готель”, виступаючи в якості продюсера, активно підтримує рух по захисту прав жінок Time’s Up з різними ініціативами, розробляє колекцію одягу для вагітних та сама знаходиться в положенні.

У недавньому інтерв’ю Єва зізналася, що саме така завантаженість дозволяє їй відчувати себе гармонійною і щасливою.

“Зараз я переживаю золоті місяці! Я відчуваю себе чудово, а ще краще, коли працюю. Я не з числа людей, які люблять говорити “Ей, повільніше”. Це не в моєму ДНК.”

Відпочивати собі Єва дозволяє тільки у вигляді великого виключення і тільки в компанії коханого чоловіка Хосе Бастона. Вчора, наприклад, папараці сфотографували пару на пляжі в Маямі.

Про те, що Єва Лонгорія чекає первістка, стало відомо в грудні минулого року. Зараз вона знаходиться на сьомому місяці вагітності і називає цей період одним з кращих у своєму житті. Нещодавно вони з чоловіком оприлюднили стать майбутньої дитини – у них народиться син.

“Я нічого не знаю про світ материнства, хоча у мене багато племінниць і багато подруг з дітьми. Мені довелося читати і поглинати масу інформації”,- розповідала в першому інтерв’ю на тему вагітності актриса.

Поділись


Новини партнерів