Хлоя Грін і Джеремі Мікс стануть батьками

Стосунки 27-річної Хлої Грін і 34-річного Джеремі Мікса вийшли на новий рівень. Як стверджують західні ЗМІ, пара готується до народження первістка. Ці повідомлення з’явилися після того, як минулої неділі Грін в інтерв’ю Шарлотті Гріффіт розповіла про те, що вони з Міксом хочуть зробити наступний крок в своїх відносинах, в тому числі переїхати і створити сім’ю.

Самі закохані поки не підтвердили новину про швидке поповнення в сімействі. Інше джерело стверджує, що вони поки лише планують стати батьками.

“Хлоя дуже хоче завагітніти просто зараз. Вона вже перестала вживати алкоголь”,- розповів інсайдер.

Інсайдер зазначив, що закохані отримали благословення від батьків Хлої, які деякий час назад поміняли свою думку щодо коханого доньки і прийняли його в сім’ю.

“Вони змирилися з тим, що він стане членом їх сім’ї”,- повідомив він.

Нагадаємо, що про роман “найкрасивішого злочинця” і дочки власника Topshop стало відомо минулого літа, коли в мережу потрапили знімки з їхнього спільного відпочинку в Туреччині. До слова, на той момент Мікс був одружений на своїй дружині Мелісі (офіційно пара досі не розлучалася), у шлюбі з якою виховував трьох дітей (одного загального і двох дітей своєї дружини).

Поділись


Новини партнерів