Оуен Вілсон став причиною евакуації готелю у Флориді

49-річний актор Оуен Вілсон став причиною інциденту, що призвів до евакуації цілого готелю. У Оуена було побачення з таємничою блондинкою в готелі Croydon у Флориді. Актор з’явився там зі своєю супутницею вже за північ.

Пара проводила час удвох, коли вони вирішили покурити у ванній. І тут сталося непередбачене – спрацювала пожежна сигналізація! Камери відеоспостереження зняли, як після цього Оуен і його дівчина, танцюючи пройшли по коридору під звуки сирени, причому у дівчини все ще була сигарета в руках. Після чого вони вийшли з будівлі, а Вілсон при цьому залишив свій напій на терасі. У цей час інші гості готелю почали евакуюватися з будівлі, спускаючись по сходах вниз просто в піжамах.

До слова, не так давно Вілсон давав інтерв’ю, в якому його запитали про те, як він себе почуває в своїх 50 років (ювілей у актора буде в листопаді).

Мені тільки виповнилося 49, тому поки я хочу насолодитися цією цифрою, перш ніж буду думати про 50. Я відчуваю себе як футболіст, команда якого тільки що виграла матч, і його запитують: “А що ви будете робити на наступній грі?”. А він відповідає: “Дайте мені спочатку відсвяткувати цю перемогу, а потім я подумаю про наступну гру”,
– сказав актор.

Поділись


Новини партнерів