Названий незвичайний продукт для зниження тиску

Вчені з США з’ясували, що вживання фісташок може допомогти знизити симптоми при гіпертонії. На сьогоднішній день у чверті жителів Землі діагностовано підвищений артеріальний тиск.

Люди з діагнозом гіпертонія не можуть дозволити собі зайві фізичні навантаження і вживати в їжу будь-які продукти. Щодня їм доводиться дотримуватися правильного харчування, а також вживати спеціальні медикаменти, які допомагають привести в норму кров’яний тиск. Фахівці провели наукову роботу з метою виявити природний спосіб для зниження симптомів гіпертонії.

В ході наукової роботи було встановлено, що горіхи володіють властивостями для зниження артеріального тиску. Вчені заявляють, що навіть одна порція фісташок здатна зняти ознаки гіпертонії, а також допомагає мінімізувати ризики появи ускладнень. Даний вид горіхів позитивно впливає на кровоносні судини, тим самим знімаючи тонус в судинах і знижуючи кров’яний тиск. Як розповіли медики, першими ознаками гіпертонії є головний біль, на тлі якого можуть бути набряки повік і обличчя, болі в області серця, проблеми із зором і шум у вухах.

При гіпертонічній хворобі, якщо не слідувати вказівкам лікаря, може розвинутися гіпертонічний криз. Він часто призводить до серйозних змін і порушень в деяких органах і системах організму, тому гіпертонікам протипоказані будь-які фізичні навантаження і ситуації з сильним стресом.

Нова наукова робота виявила альтернативний і природний спосіб боротьби з підвищеним артеріальним тиском. Вчені радять людям з діагнозом гіпертонія щодня включати в свій раціон фісташки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів