Антоніо Бандерас залишився без брів і без волосся

Ще недавно у Антоніо Бандераса була густа борода і чорне, як смола, волосся, але вчора в Мадриді актор продемонстрував зовсім інший образ. Бандерас позбувся абсолютно всієї рослинності на голові та обличчі, збривши навіть брови.

Поспішаємо заспокоїти всіх шанувальників гарячого іспанця: новий імідж – не наслідок будь-яких проблем зі здоров’ям. На радикальні зміни в зовнішності Бандерас пішов через любов до мистецтва. Він презентував новий серіал зі своєю участю “Геній: Пікассо”, де зіграв Пікассо в зрілому віці, а роль художника в молодості дісталася акторові Алексу Річу. Прем’єра серіалу відбудеться на каналі National Geographic 24 квітня.

Втім, про самопочуття Бандераса все ж варто сказати окремо. На початку минулого року він переніс серцевий напад, після якого акторові була проведена операція по установці трьох стентів для розширення коронарних артерій.

“26 січня у мене дійсно був серцевий напад, але він був несерйозним і не привів до якихось значних змін в організмі. Зараз я відновлююся”,- говорив актор в 2017 році.

Судячи з того, що з тих пір Бандерас повернувся до роботи, з його здоров’ям все в порядку.

Поділись


Новини партнерів