Зейн Малік хоче повернути Джіджі Хадід

Тиждень тому Джіджі Хадід і Зейн Малік оголосили про свій розрив. Причиною розлучення пари називали розбіжність в робочих графіках. «У нас з Джіджі були прекрасні, значимі, сповнені любові і веселі стосунки, і я відчуваю величезну повагу і захоплення по відношенню до Джіджі як до дівчини і друга. У неї прекрасна душа. Я вдячний всім нашим фанатам за те, що вони поважають це важке рішення і наше особисте життя в цей час. Ми хотіли б, щоб цю новину ви дізналися від нас. Ми любимо вас всіх», – написав Зейн у себе в Twitter.

Проте близькі до музиканта джерела стверджують, що Малік шкодує що розлучився з Хадід і хоче відновити їх роман. «Він дійсно любив її і все ще любить. Він сумує за нею і постійно бореться з бажанням попросити її повернутися. Йому здається, що він зробив помилку», – кажуть інсайдери Hollywood Life.

Нагадаємо, що модель і музикант познайомилися на дні народження Кендалл Дженнер в 2015 році. Через кілька місяців вони почалися зустрічатися і вперше разом вийшли у світ в травні 2016- го на Met Gala.

Поділись


Новини партнерів