Стильний дует: Гвінет Пелтроу і Кейт Босуорт на фестивалі Sun Valley

Час кінофестивалів триває. Цими вихідними в Айдахо відбувся фестиваль Sun Valley. На червоній доріжці заходу одні з найяскравіших образів продемонстрували актриси Гвінет Пелтроу і Кейт Босуорт, зробивши ставку на модну сьогодні стилістику 1980-х.

45-річна Гвінет з’явилася на фестивалі в чорних брюках-карго, а також твідовому топі з об’ємними плечима, одягнутому поверх напівпрозорої мереживний блузи. Образ зоряної блондинки завершували сітчасті ботильйони, прикрашені великими стразами і бісером. У макіяжі Гвінет, як і завжди, зробила ставку на природність: волосся, укладене злегка недбалими локонами, було розпущеним, а макіяж виконаний в нюдових відтінках.

Кейт Босуорт також віддала перевагу total black і продемонструвала на червоній доріжці брючний костюм в спортивному стилі, що складається з топа-oversized з басками і прямих брюк з лампасами, виконаними з великих страз. Образ завершували класичні туфлі-човники. Б’юті-образ 35-річної актриси також відповідав настрою 1980-х: яскравий рум’янець, губи, виділені темно-рожевою помадою, і яскраво нафарбовані вії.

Поділись


Новини партнерів