Учасниця «Голосу країни-8» Зіанджа зізналася Артему Гагаріну, що хоче дітей

Зіанджа в розмові з Артемом Гагаріним: “Я рік прожила в ізоляції в китайських горах”.

Однією з найбільш очікуваних гостей рубрики BACKSTAGE, яку веде шоумен Артем Гагарін в рамках восьмого сезону проекту “Голос країни” на телеканалі “1 + 1”, – була Зіанджа. Відверте і несподіване інтерв’ю вдалося записати Артему Гагаріну з фавориткою українських телеглядачів з команди Потапа – дівчиною-трансгендером Зіанджею.

На запитання ведучого рубрики BACKSTAGE «Голосу країни-8» про те, чи не хотілося Зіанджі не йти з шоу-бізнесу на такий тривалий термін в десять років, без роздумів артистка відповіла так:

– Я була таким маленькою дитиною, мені потрібно було подорослішати. Я набралася досвіду, освоїла нові професії. Тепер я людина з вищою економічною освітою.

Зіанджа розповіла Артему Гагаріну, що крім отримання вищої освіти, рік прожила в ізоляції в китайських горах. І це був повністю її вибір – вона вирішила втекти від соціуму, читати книги, дивитися фільми, писати пісні і насолоджуватися собою.

Період відлюдництва закінчився і Зіанджа повідомила, що після участі у восьмому сезоні шоу “Голос країни” хотіла б спробувати себе в ролі актриси і ведучої розважального шоу.

В інтерв’ю Артем Гагарін торкнувся і теми батьків і їх відношення до трансформації Зіанджі.

– Вони були в шоці! Але потім прийняли мене такою, яка я є. Що їм залишається робити?! Батьки живуть в Криму, я туди не їжджу, ми зустрічаємося на нейтральній території, – відверто каже учасниця вокального проекту “Голос країни” Зіанджа в рубриці BACKSTAGE.

На цьому одкровення не закінчилися, Зіанджа зізналася, що на даний момент вона вільна, але часто ходить на побачення. А в майбутньому мріє про сім’ю та дітей.

– Дітей планую, але пізніше. Зараз я не готова до такої відповідальності, але хотілося б сім’ю! Усім дівчатам цього хочеться! – резюмувала Зіанджа в рубриці BACKSTAGE з Артемом Гагаріним.

Відзначимо, що на етапі “вокальних боїв” суперником Зіанджі став Олексій Баклан, який на «сліпих прослуховуваннях» своїм виконанням хіта групи Rammstein підкорив серця тренерів. На головній вокальній сцені країни пара виконала хіт Lana Del Rey «Summertime sadness» і вразила зіркових тренерів і прихильників проекту, але зоряний тренер вокалістів Потап віддав свою перевагу дівчині-трансгендеру. Таким чином виступ артистки глядачі телеканалу «1 + 1» побачать в наступному етапі проекту «нокаути».

Поділись


Новини партнерів