Бокс і благодійність: Вікторія Бекхем прилетіла до Кенії і освоїла новий вид спорту

Далеко не останнє місце в житті 43-річної Вікторії Бекхем займає благодійність. Днями дизайнер прилетіла до Кенії, щоб взяти участь у соціальній програмі Sports Relief, яка надає фінансову допомогу бідним людям Британії та інших країн.

У своєму Instagram дружина Девіда Бекхема, незважаючи на те, що знаходиться в африканській країні всього лиш два дні, вже представила цілий фото- і відеозвіт про поїздку, яка її, мабуть, вже встигла дуже вразити.

У Кенії Вікторія познайомилася з побутом місцевих жителів, побоксувала разом з кенійськими дівчатками, з’їздила в клініку в Найробі і навіть побавила її маленьких пацієнтів.

“Ми обговорюємо з дівчатками бокс і те, що вони від нього отримують – як у фізичному, так і в моральному сенсах. Вони кажуть, що цей вид спорту вплинув на них, на їх образ думок і витривалість, а також розповідають, як змінилися їхні життя після появи цього проекту. Я сиджу поряд з майбутніми юристами, лікарями, інженерами, художниками, хірургами”,- розповіла Бекхем.

Inspiring girls at #boxgirls in Kenya with @sportrelief X

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

До речі, не можна не відзначити, що навіть в поїздці Вікторія залишилася вірна собі і виглядала дуже стильно, хоч і була одягнена досить просто, в стилі casual. А ще дизайнер продемонструвала прекрасне почуття гумору, коли виклала ролик, в якому пожартувала над своїм віком.

“Мене звуть Грейс, мені 13 років. А мене звуть Вікторія, і я дуже стара”,- сказала зірка.

Empowering day in Nairobi with Grace and @sportrelief X Good night Kenya ✨ kisses VB

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Поділись


Новини партнерів