Весілля Робін Райт і її молодого бойфренда Климента Жиро: перші подробиці таємної церемонії

Трохи більше тижня тому з’явилися чутки про заручини Робін Райт і її 30-річного бойфренда, менеджера зі зв’язків з VIP-клієнтами французького будинку моди Saint Laurent – Климента Жиро. Пара відвідала матч мадридського “Реала” і французького “ПСЖ”, і журналісти помітили однакові кільця на їх безіменних пальцях. Як виявилося, ЗМІ не помилилися – Робін і Климент дійсно зіграли таємне весілля, причому ще три місяці тому.

Першими подробицями церемонії поділилася редактор Daily Mail. За її словами, весілля відбулося в середині грудня, після чого пара вирушила на озеро Тахо, де провела різдвяні канікули вже в статусі чоловіка і дружини.

“Робін не з тих, хто любить перебувати в центрі суспільної уваги, тому і весілля було тихим і досить скромним. Вона і Климент дуже щасливі один з одним. Він на 20 років молодший за неї, але ви відразу ж забуваєте про це, як тільки опиняєтеся з ними поруч. Вона по вуха закохана в нього”, – повідомляє наближене до пари джерело.

Робін познайомилася з Климентом в травні минулого року, під час Каннського кінофестивалю. Вперше їх помітили разом також на футбольному матчі в Парижі – це було в вересні 2017 го. У грудні Робін і Климент провели різдвяні канікули на гірськолижному курорті Squaw Valley, штат Каліфорнія.

Поділись


Новини партнерів