Інсайдер розповів, про яке весілля мріє Майлі Сайрус: “Вона хоче влаштувати свято на ранчо”

Новини про ймовірне весілля 25-річної Майлі Сайрус і 28-річного річного Ліама Хемсворта з’являються в ЗМІ із завидною регулярністю – після того як закохані відновили свої відносини в 2016 році, розмови про те, що вони ось-ось зроблять свої стосунки законними, не припиняються. І, як повідомив інсайдер, зараз співачка і актор як ніколи віддані один одному і весілля було б цілком логічним продовженням їх відносин.

“Вони люблять один одного вже майже дев’ять років, але саме зараз настав той момент. Раніше одруженню перешкоджали кар’єра, вік і сім’ї”, – розповівв він і додав, що батьки Ліама не завжди тепло ставилися до дівчини сина.

“У той час як батьки Майлі завжди любили Ліама, його батько і мати були обурені її скандальною поведінкою”,- розповіло джерело.

Однак тепер все змінилося: Майлі подорослішала, позбулася шкідливих звичок, і тепер батьки її коханого переглянули своє ставлення до неї. Як кажуть, руку до цього доклала Ельза Патакі, дружина брата Ліама Кріса.

“Ельза і Майлі завжди були дуже близькі, і Ельза дійсно за неї заступилася”,- каже інсайдер.

Втім, очікувати, що Майлі і Ліам одружаться в найближчий час, як стверджують близькі до пари джерела, не варто – до цього питання закохані підходять дуже відповідально.

“У Майлі дуже багато планів щодо весілля. Вона дуже креативна і всякий раз думає про якісь нові ідеї, щоб її свято не було схожим на інші. Вона хоче просте святкування, щось на зразок весілля на ранчо”,- додав він.

При цьому поки невідомі ні дати весілля, ні місце його проведення.

“Вона нікому нічого не говорила, бо вона дуже скритна. Так що про це будуть знати тільки їх друзі, і то в останню хвилину”,- розповів він.

Поділись


Новини партнерів