З чим носити спідницю-металік?

Якщо ви думаєте, що металік – це виключно деталь на вечір, ця стаття для вас. Блищати можна і потрібно не тільки вночі, але і вдень. А якщо ваш гардероб навіває нудьгу, то достатньо однієї блискучої штучки, щоб життя заграло фарбами. Зупиніться, наприклад, на спідниці-металік. А з чим її носити в різний час доби, розповімо нижче.

Кеди і біла футболка

Рішення на кожен день, коли хочеться виглядати жіночно, а відчувати себе – комфортно. Комбінуємо спідницю металік з кедами. До речі припадуть навіть класичні чорно-білі «конверси». Вибравши футболку в якості топа, ви автоматично програмуєте комплект на вечірню програму. Варто замінити кеди на босоніжки, приправити наряд яскравим намистом і розпустити волосся, і ви готові до вечірки.

 

гранж

Подивіться, яким сміливим може бути брутальний стиль гранж. Можна, звичайно, вибрати звичайний срібний колір. Однак такий перламутровий бузковий металік НЕ перевершить жоден матеріал. Чим контрастніше взуття, тим краще. Синій, зелений, білий? Однозначно – так!

 

Класична сорочка

І не просто сорочка, а модель ніби знята з чоловічого плеча. Такий вільний топ ніби залишає простір для фантазії – вибирай що хочеш. Безумовно, спідниця металік, усипана паєтками. Куди відправитися в такому вбранні, вирішить взуття. Якщо ви відносите себе до креативного класу , надягайте човники і сміливо вирушайте на ділову зустріч з настільки ж креативними партнерами. А ввечері – босоніжки і привід випити в барі за успішні переговори.

 

Светр в смужку

Нудно? Сміливо натягуй на себе веселенький светр. Дивіться, як гармонійно виглядає такий топ зі спідницею металік. Доречно будуть виглядати будь-які відтінки – благородні золоті і срібні, райдужні. А все, що нижче щиколотки, має бути стриманим і лаконічним. Наприклад, чорні човники.

 

строгий топ

Можна подумати, що спідниця металік – фаворит Алекси. І це так. Тут дівчина наочно показує, як носити ефектну срібну міні-спідницю гідно і без вульгарностей. Об’єднуємо цю мініатюрну штучку з дуже скромною білою блузою. Отримуємо мінімум контрастів і лаконічний силует. Якщо хочете продовжити образ в дусі Алекси Чанг, надіньте що-небудь на плоскій підошві або невеликому каблуці.

 

светр

У розпалі весни, коли ніжити свої плечі в променях сонця рано, а права на весну хочеться заявити вже зараз, надіньте спідницю металік в поєднанні з оверсайз светром. Тренд добре зарекомендований і перевірений часом. Наполегливо радимо дотримуватися пастельної палітри, адже очі так втомилися від зимової сірості.

 

Джерело

Поділись


Новини партнерів