ЗМІ: 46-річний Джастін Теру зустрічається з 25-річною художницею Петрою Коллінз

Після новини про розлучення Джастіна Теру і Дженніфер Еністон шанувальники пари і ЗМІ стали будувати здогади, що ж стало причиною цього розриву. Серед основних теорій були припущення про те, що Джастін і Дженніфер були занадто різними людьми і навіть жили окремо, а йти на компроміс актор не хотів. Але більшість все ж схилялася до того, що головну роль в розставанні подружжя зіграла інша жінка (про те, що Теру великий ловелас, в Голлівуді ходило чимало чуток). І це дійсно схоже на правду! Як повідомляють західні ЗМІ, актор вже закрутив новий роман. Коханою 46-річного Теру стала 25-річна художниця з Нью-Йорка Петра Коллінз.

Очевидці недавно бачили пару разом за вечерею, і Теру, за їхніми словами, здавався одержимим своєю новою дівчиною. Втім, знайомі Теру і Коллінз, судячи з усього, давно. Ще до розставання з Еністон він в своєму Instagram виклав фотографію, на якій відзначив нову кохану.

Що ще цікаво, Селена Гомес, яка була з Петрою в приятельських стосунках, відписалась від неї в соцмережі. Чому вона це зробила? Справа в тому, що Селена і Дженніфер Еністон давно дружать, а той факт, що Теру закрутив роман з Петрою, ще будучи одруженим на Еністон, її, звичайно, сильно обурив. До речі, велелюбний Теру встиг недавно пофліртувати і з Гомес, звернувшись до неї в своєму блозі в досить неоднозначній манері.

Загалом, цей актор, здається, грається з вогнем, але його це, схоже, анітрохи не бентежить.

Поділись


Новини партнерів