ЗМІ змусили Селену Гомес відмовитися від відносин з Джастіном Бібером

Селена Гомес і Джастін Бібер відновили свій роман всього кілька місяців тому, але недавно стало відомо, що знаменитості зробили паузу в стосунках. Шанувальники артистів висували безліч теорій: звучали версії про невірність Бібера; про те, що їх союз зруйнувала мати Гомес… Словом, під роздачу потрапили всі. Однак джерело з оточення Селени запевняє, що рішення про “перерву” Гомес прийняла через тиск, який чинять на неї ЗМІ.

“Селена дуже переживає через те, що вона знову опинилася під пильним наглядом. Особливо їй не подобається підвищена увага до її особистого життя – всі ці новини про неї і Джастіна, про її матір… Вона хоче відновити нормальні відносини з матір’ю. Побути зі своєю сім’єю.”

“Їй потрібен час, щоб зрозуміти, як жити тим життям, яким їй хочеться, але при цьому не реагувати так сильно на загальну увагу”,- розповіло джерело, зазначивши, що зараз Гомес зосереджена на собі і намагається знайти баланс.

Дратівливість, панічні атаки і депресія для Гомес не в новинку. У 2016 році знаменитість провела деякий час в реабілітаційному центрі неподалік від міста Нешвілл в штаті Теннессі. А після виписки відверто розповіла шанувальникам про те, що відбувається в її житті:

“Багато з вас, можливо, пам’ятають, що я страждаю на вовчак. Як з’ясувалося, тривога, панічні атаки і депресія можуть бути побічними ефектами цього захворювання. Я хочу зосередитися на своєму здоров’ї і щасті, тому вирішила, що найкращим кроком з мого боку буде перерва в кар’єрі. Ви важливі для мене, але я повинна подивитися в обличчя своїй хворобі і переконатися, що я роблю все можливе, щоб залишатися кращою версією самої себе.”

Курс в клініці допоміг – увесь минулий рік співачка радувала нас своїми новими роботами і посмішкою на обличчі. Однак в останні місяці Селена знову відчула напади тривоги.

Поділись


Новини партнерів