Роуз Леслі вигнала Кіта Харінгтона з дому через “Ігри престолів”

Спойлери восьмого сезону “Ігри престолів” (Game of Thrones) одночасно притягують і відштовхують шанувальників серіалу: хочеться дізнатися, що буде далі, але побачити це на власні очі. Такі почуття відчувають і зоряні фанати історії, які колись знімалися в ній. 31-річна Роуз Леслі недавно зізналася в інтерв’ю, що навіть виставила за двері нареченого, Кіта Харінгтона, щоб він не розповідав їй сюжет восьмого сезону.

Нагадаємо, екранний роман зірок одного з найпопулярніших телешоу HBO (Кіт зіграв в ньому Джона Сноу, а Роуз – Ігрітт, яка померла в одному з епізодів) переріс в реальний. Для Леслі зйомки вже закінчилися, але вона продовжує стежити за проектом. Актриса стала гостею ефіру програми Сета Маєрса, якому розповіла, що була змушена прогнати Кіта з дому в сусідню кав’ярню, коли йому прислали сценарій нових епізодів.

Актриса жартома додала, що намагалася триматися подалі від нареченого влітку, коли йшли зйомки фінальних серій, тому що він занадто багато розповідав про них.

“Я все розумію по виразу його обличчя. Не хотіла бачити по його очах, що відбувається, тому відправила його збирати речі”,- відповіла Леслі.

Леслі і Харінгтон познайомилися на зйомках “Ігри престолів” в 2012 році і почали зустрічатися поза знімальним майданчиком. У вересні 2017 року актори оголосили про заручини, але напружений робочий графік завадив їм зіграти весілля. Зараз пара живе в східній частині Англії, де купила будинок за 2,2 мільйона доларів.

Поділись


Новини партнерів