Новий бойфренд Шерон Стоун – хто він?

10 березня Шерон Стоун відзначила свій 60-річний ювілей в компанії нового бойфренда. Репортери підловили актрису на пляжі в Маямі разом з невідомим чоловіком. Обидва виглядали щасливими і задоволеними, обнімалися і цілувалися, при цьому на безіменному пальці Стоун красувалося кільце з чималим діамантом. Саме воно породило чутки про майбутні заручини знаменитості (які вже спростовані її друзями), і таблоїди почали всіма силами намагатися встановити особу супутника Шерон. 

Інтригу підігрівало ще й те, що в компанії цього чоловіка актрису вже бачили, це було в січні в Нью-Йорку. У свою чергу, італійське видання Illusidario Angelo стверджує, що Стоун і її новий бойфренд провели разом День святого Валентина – в паризькому готелі Shangri-la.

В результаті особу чоловіка було встановлено. Ним виявився Анджело Боффа, він займається нерухомістю та вважає за краще жити в Швейцарії, а проводити відпустку на Ібіці. Анджело 41 рік, у нього є аккаунт в Instagram, де, до речі, є кілька фото з Парижа, зроблених 13-14 лютого, причому один пост опублікований тегом Shangri-la. Правда, ніяких натяків на відносини з голлівудською актрисою в Instagram немає, хоча Анджело близький до світу знаменитостей – в його акаунті можна зустріти знімки з Роналдо, Ліонелем Мессі і Хайді Клум. Про особисте життя Боффа інформації немає, зате в Instagram є кілька фото з маленьким хлопчиком, можливо, сином.

Miss my little monkey 🐒 #sdogan

Допис, поширений Angelo Boffa ☀️💦🌴 (@figlio_del_mar)

Поділись


Новини партнерів