“Холостяк” Рожден Анусі розповів про роман із Сєдоковою

Герой восьмого сезону українського реаліті-шоу “Холостяк”, співак Рожден Анусі заявив, що у нього були стосунки з екс-зіркою культової поп-групи “ВІА Гра”.

Чутки про роман музиканта з колишньою солісткою популярного жіночого колективу Анною Сєдоковою поширювалися протягом тривалого часу. У першому випуску “Холостяка” Рожден розповів, що дійсно намагався будувати з Анною відносини.

Співак зізнався, що він дійсно зустрічався із Сєдоковою і навіть готовий був стати батьком для її дітей. Однак, побудувати міцну сім’ю у пари так і не вийшло.

“Так, ми пробували з Анею побудувати відносини, але в певний момент зрозуміли, що два артиста – це дуже складно. Тому кожен пішов своїм шляхом. Безумовно, я був готовий стати батьком для її дітей. Чим більше прив’язуєшся до дітей, тим складніше потім розлучатися з людиною”, – зазначив Рожден.

Крім цього, Анусі раніше також приписували роман із популярною російською співачкою Діаною Арбеніною, яка була його наставницею на вокальному проекті “Голос країни”. Чутки про відносини з Арбеніною Рожден спростував.

“З Діаною Арбеніною у нас є любов, але суто дружня”, – заявив музикант.

Нагадаємо, Рожден Анусі був учасником другого сезону популярного українського проекту “Голос країни”. Артист брав участь у проекті під керівництвом співачки, лідера російської рок-групи “Нічні снайпери” Діани Арбеніної. Конкурсант покинув шоу на п’ятому тижні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів