Джастін Теру може залишитися без грошей при розлученні з Дженніфер Еністон

Розлучення Дженніфер Еністон і Джастіна Теру може піти не на користь актриси, якщо не був підписаний шлюбний контракт з конкретними цифрами. В іншому випадку ділити доведеться все порівну, а статки акторів, м’яко кажучи, нерівні. На рахунках Еністон приблизно $ 220 мільйонів, а у її колишнього чоловіка – в 11 разів менше, близько $ 20 мільйонів. Втім, в процесі розглядів з’ясувалося, що Джастін, що жив в 2015-му в Нью-Йорку, судячи з усього, не отримав спеціальний документ, без якого шлюб в Каліфорнії (де він оселився з Дженніфер) не має юридичної сили. Якщо ліцензії дійсно не було, офіційно пара не є чоловіком і дружиною, і значить, Джастін не може претендувати на половину загальних грошей.

Так чи інакше, Дженніфер Еністон і Джастін Теру продовжують підтримувати відносини, і все це пов’язано з домашніми вихованцями. У колишнього подружжя в цілому чотири собаки, які вони дуже люблять. Власне, питання, як їх ділити, був мало не ключовим після розставання акторів. В результаті проблема вирішилася полюбовно. Дженніфер «дісталися» тер’єр Клайд, німецька пастуша собака Доллі і пітбуль Софі – вони будуть жити з нею в Лос-Анджелесі. Джастін збереже свого фаворита – пітбуля Ерін.

«Вони завжди називали собак своїми дітьми, тому ця тема була при розлученні найскладнішою», – говорить джерело In Touch.

Домовившись про «поділ» собак, Теру і Еністон також вирішили, що проживання в різних частинах країни не буде заважати їм бачитися всім разом, так як пси також нудьгують один за одним.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон і Джастін Теру повідомили про розлучення після семи років стосунків і двох років шлюбу. «Щоб уникнути подальших спекуляцій, ми вирішили оголосити про розлучення. Це рішення, яке ми прийняли в кінці минулого року, було взаємним. Ми двоє кращих друзів, які розлучаються як пара, але продовжать залишатися друзями», – говорилося в офіційній заяві пари. Еністон і Теру почали зустрічатися в 2011 році, а в серпні 2015 го одружилися. Раніше актриса протягом п’яти років була одружена з Бредом Піттом, який в підсумку з нею розлучився і надалі одружився на Анджеліні Джолі.

Поділись


Новини партнерів