Каменських розповіла про публічне життя без Потапа

Українська поп-співачка Настя Каменських відвідала російський фестиваль “Жара”, де поділилася відчуттями від перебування на публіці без свого партнера по дуету Потапа.

Артистка пройшлася по червоній доріжці і відповіла на питання від ведучих фестивалю. Настя заявила, що досить комфортно себе почуває без Олексія Потапенка на публіці і з радістю готова відвідувати заходи самостійно. Ролик із інтерв’ю поп-зірки опублікований в Instagram-акаунті музичного телеканалу “Жара”.

Каменських також детально пояснила ведучим свою позицію.

“Це вже не перший мій вихід на червону доріжку без Олексія. Хочу зазначити, що дует нікуди не подівся, він поставлений на паузу, тому в мене не було відчуття, що щось закінчилося. Ми можемо повернутися, тому зараз я просто кайфую від свого сольного проекту”, – зазначила Настя.

http://

Ролик за участю Каменських на російському фестивалі “Жара” подивилися понад 9 тисяч користувачів.

Відомий український поп-дует Олексія Потапенка, більш відомого як репер Потап, і Насті Каменських “Потап і Настя” тимчасово припинив свою діяльність у жовтні 2017 року. Як довго триватиме так звана пауза – наразі невідомо. Колектив проіснував більше 11 років. З моменту розпаду дуету Настя Каменських активно будує свою сольну кар’єру в рамках проекту NK.

Джерело

Поділись


Новини партнерів