Кемерон Діас завершила кінокар’єру заради чоловіка

45-річна Кемерон Діас, яка знялася в таких фільмах, як “Маска” (The Mask), “Ангели Чарлі” (Charlie’s Angels), “Банди Нью-Йорка” (Gangs of New York) і “Відпустка за обміном” (The Holiday), прийняла досить непросте рішення – актриса вирішила піти з кіно. Про це розповіла близька подруга зірки Сельма Блер. За її словами, Діас не планує повертатися на великий екран і збирається повністю присвятити себе сім’ї і своєму чоловіку Бенджі Меддену.

“Ми недавно обідали разом з Кемерон і згадували фільм “Крихітка” (The Sweetest Thing), в якому обидві знімалися. І я сказала їй, що не проти знятися в продовженні картини. Однак Кемерон відповіла, що вона закінчила з кінокар’єрою. Їй більше не потрібно все це, у неї прекрасне життя, і я не знаю, що б могло змусити її повернутися назад в кіно”,- розповіла Блер.

Останньою картиною (і, до речі, вельми успішною), в якій знялася Діас, став фільм “Енні” (Annie), який вийшов в 2014 році. Після цього актрисі надходило чимало цікавих пропозицій, однак всі їх вона відхиляла.

“Їй це просто нецікаво”,- пояснив інсайдер.

“Вона щаслива, у неї все чудово в особистому житті, і вона хоче по максимуму використовувати свій вільний час”,- додав він.

Нагадаємо, що Кемерон Діас вийшла заміж за Бенджі Меддена три роки тому. Незабаром після цього з’явилися чутки про те, що актриса хоче взяти паузу у своїй кар’єрі. А причиною тому стало бажання подружжя завести дитину. Тепер же, мабуть, зірка прийняла остаточне рішення щодо своєї кінокар’єри і зробила вибір на користь сім’ї.

Поділись


Новини партнерів