Ашер розлучається з дружиною після 10 років стосунків

Співак Ашер і його дружина, колишній менеджер артиста Грейс Мігель, оголосили про розлучення. Пара була разом 10 років, два з яких – в шлюбі. Офіційну заяву Ашера було опубліковано виданням Us Weekly.

“Після довгих роздумів ми прийняли спільне рішення про розлучення. Ми залишаємося люблячими друзями і продовжимо підтримувати один одного. Наша величезна кількість любові і поваги один до одного буде тільки збільшуватися, якщо ми будемо рухатися вперед.”

Грейс Мігель – менеджер Ашера і старша за нього на 11 років. Музикант почав зустрічатися з нею в 2008 році – відразу після розлучення зі своєю колишньою дружиною, Тамекою Фостер. На розлучення Ашер подав лише в 2009-му, мотивуючи це тим, що не живе зі своєю дружиною вже близько року. Від шлюбу з Тамекою у Ашера двоє синів – Ашер Реймонд П’ятий і Невід Ілай Реймонд.

“Грейс – мій менеджер і неймовірний партнер. Вона допомагала мені пройти через найважчі часи в житті. Вона – та людина, хто був в змозі підтримати і зрозуміти мене в будь-якій ситуації”, – розповідав Ашер журналу Billboard в жовтні 2014 року.

У січні 2015 го стало відомо про заручини Ашера і Грейс, а у вересні відбулося їхнє весілля під час романтичної подорожі на Кубу.

Поділись


Новини партнерів