Сєдокова налякала фанів повідомленням про зникнення доньки

Скандальна українська співачка Анна Сєдокова, яка переїхала в Росію і влаштувалася працювати на один із пропагандистських телеканалів, здивувала шанувальників неоднозначним повідомленням про свою доньку Моніку.

Інтригуючий пост артистка залишила на своїй сторінці в Instagram.

Так, Сєдокова поскаржилася, що їй дуже не вистачає дочки Моніки, проте вона плекає надію, що скоро ситуація налагодиться і дитина повернеться до матері. На грунті цього фанати зробили висновок, що дівчинку у артистки забрав колишній чоловік.

“Нам дуже не вистачає нашої Монічки, але ми віримо, що все це тимчасово і все обов’язково буде добре! Любов завжди перемагає! Коли-небудь я обов’язково вам все розповім, а поки ми дуже сумуємо”, – написала Анна, опублікувавши фото з двома своїми дітьми: старшою донькою Аліною і сином Гектором.

Стурбовані фани негайно засипали Сєдокову питаннями, що ж сталося з дівчинкою, куди вона пропала. Багато з них висловили припущення, що колишній чоловік забрав у Анни дитину через її часті поїздки по різних країнах і недостатню увагу до доньки.

Нагадаємо, Анна народила середню дочку Моніку влітку 2011 року, будучи в шлюбі з бізнесменом Максимом Чернявським. Дівчинка з’явилася на світ в Америці. У 2013 році подружжя оформило розлучення і Чернявський заявив про бажання, щоб дитина жила саме з ним.

Джерело

Поділись


Новини партнерів