Злата Огневич здивувала сміливим експериментом на джазовому концерті

Незвичайний музичний інструмент під назвою handpan привніс нове звучання в репертуар відомої української співачки. Унікальне пристосування для отримання подібних звуків практично нереально знайти в Україні.

Днями відбувся концерт Злати Огневич в рамках проекту Star & Orchestra – в Caribbean Club, на якому зібралися шанувальники творчості співачки.

У цей вечір глядачі почули не тільки відомі джазові композиції та музичні твори в стилі сальса, але й улюблені хіти з репертуару співачки в новій обробці. Так, літній хіт “Танцювати” був виконаний в реггі-стилі, а ось композиція “Запали вогонь” зазвучала в неповторному балканському стилі. Але найбільше глядачів здивувала поява рідкого музичного інструменту на сцені зі Златою.

Handpan (хендпан) – перкусійний музичний інструмент, що складається з двох з’єднаних між собою металевих півсфер. Замовити або купити оригінальний інструмент в музичному магазині практично неможливо. Інструмент ніколи не виготовлявся масово, тому станом на сьогодні існує всього лише 150 оригінальних копій.

Саме завдяки цьому музичному нововведенню музика Злати Огневич на концерті зазвучала зовсім несподівано. Але все-таки аудиторія бурхливо зустріла черговий творчий експеримент співачки і обдарувала її оваціями в кінці пісні.

Поділись


Новини партнерів