Кращі сукні церемонії “Оскар-2018”: від бездонної синяви до ніжної пастелі

Заповітну статуетку за сукню не отримаєш, але боротьба в цьому змаганні розгортається на “Оскарі” не жартівлива. В цьому році в неї знову вступили найсильніші – від бездоганної Ніколь Кідман до Джейн Фонди, яка і в 80 готова залишити в питаннях стилю далеко позаду молодих колег.

Залишивши монохромно чорний бойкот позаду, селебріті могли б одягнутися в найяскравіше вбрання, але не стали. Селебріті вважали за краще продемонструвати головні весняні тренди в області колористики: від морської синяви до ніжної пастелі. Першу тенденцію підтримали Ніколь Кідман, Дженніфер Гарнер і Хелен Міррен одягнувши сукні різних відтінків синього – від сяючого ультрамарину до блакитно-сірого. Показати наскільки сліпуче яскравим може бути білий вирішили Марго Роббі, Джейн Фонда і Лора Дерн. Блиск металу вабив Дженніфер Лоуренс і Галь Гадот, які виблискували яскравіше тих самих золотих фігурок. А пастельну класику приміряли Сірша Ронан і Емілі Блант.

Пропонуємо побачити тих самих, кому вдалося опинитися в центрі уваги і заслужити приставку “найстильніша” на червоній доріжці “Оскара-2018”:

Поділись


Новини партнерів