Джуд Лоу планує одружитися на Філіпі Коан

Про роман Джуда Лоу і психолога Філіпи Коан стало відомо в червні 2015 року. Актор не надто приховував ці відносини, вже в серпні того ж року Коан відвідала Лоу в Римі, на зйомках серіалу «Молодий тато», і пара не ховалася від репортерів. Судячи з усього, почуття Джуда і Філіппи з тих пір не ослабли, тому що, як повідомляє Mail on Sunday, актор має намір зробити своїй подрузі пропозицію руки і серця.

“Коан саме та, з ким Лоу хоче провести все життя”, пишуть таблоїди з посиланням на розповіді приятеля зірки. Більш того, Джуд готовий до чергового батьківства – саме з Філіпою. 32-річна кохана актора, за словами інсайдерів, відмінно ладнає з його дітьми, а це безсумнівний плюс. Як відомо, Джуд Лоу багатодітний батько. Від шлюбу з Седі Фрост він виховує Рафферті, Айріс і Руді, доньку Софію йому народила Саманта Берк, ще одну доньку, Аду, – Кетрін Хардінг.

Що стосується роману з Філіпою Коан, Лоу познайомився з нею через спільних друзів і був зачарований не тільки її красою, а й інтелектом. Пізніше, коментуючи свої відносини, актор заявив, що цінує в ній її непублічність.

«Люди думають, що публічні персони належать їм. Згодом я засвоїв правила цієї гри, але Філіпа тільки моя і більше нічия. Я радий, що моя дівчина – не публічна людина. Думаю, у нас все так добре саме через це», – говорив Лоу.

Поділись


Новини партнерів