Ріанна прагне помиритись з Крісом Брауном

Минулий рік став для Ріанни вдалим: вона не тільки утвердилася в статусі найстильнішої зірки планети, а й знайшла свою любов. Роман з арабським мільярдером Хассаном Джамілем вона якийсь час приховувала, проте незабаром їх стали помічати в компанії один одного все частіше, і сумнівів не було – Ріанна дійсно щаслива. Однак днями джерело, близьке до співачки, повідомило, що вона хотіла б помиритися з Крісом Брауном.

Все почалося з того, що дівчина склала список планів на 2018 рік, першим пунктом в якому стоїтьзавдання вийти заміж і завести дітей, а вже потім – створювати нову музику. До того ж Ріанна хотіла б примиритися з минулим і розставити всі крапки над «i». Але історія з Крісом, з яким вона зустрічалася в 2009 році (тоді реперу було 19, а їй – 21), а потім розлучилася зі скандалом, дуже вплинула на співачку. Інсайдери також додають, що остаточно вона «змогла впоратися з болем лише недавно», але до сих пір відчуває, що він багато значить для неї: «Ріанна дуже хоче зустрітися з Крісом і поговорити. Вона розуміє, що тоді вони були дітьми і не усвідомлювали, як будувати відносини. Тому вона хотіла б переконатися, чи все зробила правильно, коли пішла від нього».

Також відомо, що в цьому році дівчина хоче записати нову спільну пісню з колишнім коханим. А ось що думає про це Хассан, поки невідомо. Цілком можливо, що арабський красень взагалі заборонить Ріанні підтримувати відносини з Крісом.

Поділись


Новини партнерів