Чоловік Серени Вільямс зізнався їй у коханні за допомогою рекламних білбордів в Каліфорнії

Наступного тижня Серена Вільямс зіграє в своєму першому після народження дочки офіційному турнірі WTA – BNP Paribas Open, який пройде в Індіан-Уеллсі, Каліфорнія. Її чоловік – засновник сайту Reddit Алексіс Оганян – підготував з цього приводу вражаючий сюрприз: він викупив чотири білборда на трасі 1-10 freeway, яка веде до стадіону в Індіан-Уеллсі, і прикрасив їх фотографіями Серени і їх дочки Алексіс Олімпії зі словами “Краща мама всіх часів “.

“Алексіс Олімпія і я хочемо таким чином відзначити повернення нашої коханої у великий теніс. Дизайн придумав я сам, але не обійшлося і без допомоги маленької Олімпії”, – написав в Instagram Алексіс.

Через деякий час пост чоловіка прокоментувала сама Серена: “Я ридаю. Це так мило! Люблю тебе”. З такою підтримкою, думаємо, на тенісистку чекає успіх на турнірі, хоча в недавньому інтерв’ю американському Vogue вона зізналася, що тепер перемоги на матчах мають для неї не таке велике значення, як раніше:

“Народження дочки змінило мене. Коли я занадто хвилююся і тривожуся, я програю матчі, але я почала помічати, що вся моя тривожність зникла з народженням Олімпії. Тепер я знаю, що вдома на мене чекає найпрекрасніша людина на світі і мені не потрібно вигравати матч за матчем, щоб щось довести. Мені не потрібні гроші, або титули, або престиж. Мені хочеться, щоб це все у мене залишалося, але я не прагну до них, як раніше. Тепер ці речі викликають в мені зовсім інші почуття.”

Поділись


Новини партнерів