Джейсон Льюїс підтримав Сару Джесіку Паркер в її конфлікті з Кім Кеттролл

Непрості відносини між зірками серіалу “Секс у великому місті” Сарою Джесікою Паркер і Кім Кетрол раз у раз обговорюють в ЗМІ. Помиритися актрисам не вдається ніяк. Незважаючи на те, що зрозуміти хто правий, а хто винен, досить складно (адже правда у кожного своя), Джейсон Льюїс, який також знімався в серіалі, в цьому конфлікті став на бік Сари Джесіки Паркер.

“Я на стороні Паркер. Вона завжди була дуже добра до мене. Вона приголомшлива”,- заявив він в одному з недавніх інтерв’ю.

“Якщо ви не можете сказати нічого хорошого на адресу іншої людини, краще промовчіть. Я хочу сказати, що Сара завжди вела себе як великий професіонал, і я думаю, людям слід це пам’ятати”,- натякнув він на різкі висловлювання Кетрол щодо Паркер.

Нагадаємо, що скандал між двома актрисами розгорівся після того, як Кім Кетрол відмовилася зніматися у фільмі “Секс у великому місті 3”, звинувативши Сару Джесіку Паркер і всю команду серіалу в цькуванні. При цьому вона завила, що між нею і її колегою ніколи не було дружніх відносин. Паркер, до слова, такі заяви Кетрол дуже здивували, проте вона всіляко намагалася налагодити з нею відносини. Однак Кім, схоже, миритися аж ніяк не збирається, так що побачити навіть на екрані дружбу двох актрис навряд чи коли-небудь вийде.

Поділись


Новини партнерів