Дженніфер Лопес зворушливо привітала своїх дітей з днем ​​народження

Вчора дітям 48-річної Дженніфер Лопес, двійнятам Максу і Еммі, які народилися у зірки в шлюбі з Марком Ентоні (у співачки з колишнім чоловіком, до речі, збереглися прекрасні відносини), виповнилося десять років. У своєму Instagram співачка поділилася двома зворушливими роликами, кожен з яких присвятила своїм синові й дочці.

“Макс, ти моє серце, моя любов, мій світ. Ти робиш кожен мій день яскравішим своєю турботою, добротою, любов’ю і розумінням. Твоя енергія незрівнянна, твоє почуття гумору змушує всіх навколо сміятися. Я захоплююся тим, наскільки глибоко ти розумієш людей і світ. Моя душа, мій гарний хлопчик. З Днем народження! Я знаю, що ти стаєш таким дорослим, але для мене ти завжди будеш моїм дорогоцінним кокосом”,- написала вона.

Своїй дочці вона присвятила не менш ніжні і зворушливі слова і теж опублікувала невеликий відеоролик, в який увійшли сімейні фото і відео за участю малюків.

“Еммі, ти моя душа. Я обожнюю в тобі абсолютно все: твій артистизм, твою незалежність, твої силу і чутливість. З днем ​​народження, моя зефірна принцеса. Я знаю, що ти вже виросла, але для мене ти завжди залишишся моїм дорогоцінним кокосом”,- привітала дочка Лопес.

Третє відео зірка присвятила обом дітям і написала кілька проникливих слів, які дуже зачепили її шанувальників.

“Важко уявити, що пройшло вже десять років з тих пір, як ці два створіння увійшли в моє життя і змінили його назавжди. Ви вилікували мою душу і зробили мене молодшою. Ви навчили мене любові і життя і допомогли мені пізнати себе. Я завжди буду любити цих прекрасних дітей”,- розчулилася зірка.

Поділись


Новини партнерів