Ед Ширан прокоментував новину про своє весілля

Днями в мережі з’явилися новини про те, що Ед Ширан таємно одружився на своїй коханій Черрі Сібборн. Чутки розгорілися після виходу музиканта на сцену з кільцем на безіменному пальці лівої руки.

Кілька днів Ширан утримувався від будь-яких коментарів з цього приводу. А вчора, ставши гостем церемонії Brit Awards і знову з’явившись на публіці з загадковою прикрасою, вирішив відповісти на всі питання.

“Я ніколи не розумів, чому чоловіки не носять обручки. Адже це однакове зобов’язання для обох. Це кільце подарувала мені Черрі в честь заручин, воно зроблене з металоглини і дуже мені подобається”,- розповів Ширан.

“Я став нареченим незадовго до Нового року. Ми дуже щасливі, любимо один одного, і наші кішки з нами в унісон”,- написав Ед на своїй сторінці в Instagram 20 січня, після чого пресі довелося “покопатися” в минулому пари, щоб зрозуміти хронологію їх відносин .

Так, вважається, що Ед був закоханий в свою однокласницю зі шкільної лави – вони обидва навчалися в середній школі імені Томаса Міллса у Фрамлінгемі. Однак зустрічатися вони почали лише в 2015 році і спочатку вважали за краще тримати свої відносини в секреті. Громадськості про їх союз стало відомо під час святкування дня народження Тейлор Свіфт, куди Ед прийшов з подругою.

Ед Ширан оберігає будь-яку інформацію, яка стосується його особистого життя. Не дивно, що подробиці підготовки до весілля він також зберігає в секреті.

Поділись


Новини партнерів