Маша Собко одночасно випустила трек двома мовами

Відразу дві прем’єри чекає шанувальників артистки.

Українська співачка Маша Собко презентувала пісню російською і українською, які називаються відповідно – “Ти мій” і “Ты мой”.

Разом з командою артистка вирішила, що пісня знайде свій відгук у серцях відразу двох аудиторій. Крім того, це вже не перший експеримент для Маші – в 2015 році вона успішно випустила хіт “Новий рік”, який має і російськомовну версію “Новый год”. Тоді обидві версії треку стали улюбленими для шанувальників артистки. Таким чином, зараз прихильникам таланту Маші Собко знову випала нагода оцінити відразу дві прем’єри від улюбленої співачки.

– Спочатку текст цієї пісні був російською мовою, його написала прекрасний хітмейкер Альона Мельник. Як і музику до цієї композиції. Пісня була створена ще кілька років тому, але оскільки зараз українська музика набирає нових обертів, ми звернулися до відомого поета Діани Гольде. Саме вона працювала над новим прочитанням вже українською мовою. Мені здається, українською версія пісні “Ти мій” звучить більш інтимно і мелодійно, – коментує Маша Собко подвійну прем’єру.

Варто відзначити, для Маші ця пісня має особливе значення ще й тому, що вона написана про її життя і відображає одну з її закоханостей до того, як вона зустріла свого чоловіка Артема, з яким виховує доньку.

Цікаво, що відверту фотосесію на честь виходу нового синглу “Ти мій” знімав не чоловік Маші Собко, а відомий фотограф Михайло Федорак, який працював з Монатіком, Джамалою, Вірою Брежнєвою, ONUKA та іншими публічними особистостями. Незважаючи на те, що це перша співпраця Маші Собко з Михайлом Федораком, співачка відчувала себе на зйомках розкуто і невимушено, адже на майданчику був присутній і її чоловік.

Поділись


Новини партнерів