Ліам Пейн і Шеріл Коул вийшли в світ разом на тлі чуток про розставання

Любить чи не любить? Любить! Принаймні, поки що. Так ми говоримо ми про екс-соліста групи One Direction Ліама Пейна, який спочатку підігрів чутки про розставання зі своєю подругою і матір’ю його сина Шеріл Коул, але вчора вийшов разом з нею в світ.

Ліам і Шеріл відвідали церемонію вручення премії Brit Awards 2018, яка відбулася вчора на O2 Arena в Лондоні. Мабуть, негативні чутки підігріли пристрасть в їх відносинах, оскільки на червоній доріжці заходу вони не зводили очей один з одного, ніжно обіймалися і трималися за руки. На заході Коул з’явилася, щоб підтримати Пейна під час виступу – разом з Рітою Оро він виконав саундтрек до фільму “П’ятдесят відтінків свободи”, пісню For You.

Нагадаємо, 24-річний Ліам і 34-річна Шеріл познайомилися на шоу The X Factor в 2010 році, де Ліам і його майбутні колеги по групі Зейн Малік, Гаррі Стайлс, Луї Томлінсон і Найл Хоран були учасниками, а Шеріл – суддею проекту. Стосунки пари почалися в 2016 році, і в лютому того ж року їх вперше почали помічати разом. У березні 2017-го Ліам і Шеріл стали батьками сина, якого назвали Беар.

Поділись


Новини партнерів