Романтичний відпочинок Селени Гомес і Джастіна Бібера на Ямайці: фото

Селена Гомес і Джастін Бібер дали своїм стосункам ще один шанс, возз’єднавшись в кінці минулого року. З тих пір про розвиток їхнього роману чути було небагато, а новини від Селени надходили суцільно невтішні (співачка лікувалася від депресії в одній з клінік). Судячи з усього, проблеми, нарешті, залишилися позаду і закохані змогли повністю віддатися своєму романтичному пориву.

Днями папараці сфотографували пару під час спільної відпустки на Ямайці. На знімках, які вдалося зробити фотографам, зірки відпочивали на розкішній яхті, обнімалися і цілувалися.

На острова пара прилетіла, щоб взяти участь у весільній церемонії – під вінець відправився батько Джастіна, 42-річний Джеремі Бібер, зі своєю 29-річною подругою Ребел. Як повідомляє видання TMZ, весілля мало приватний характер і відбулося на задньому дворі вілли. Гостями на церемонії були всього 30 чоловік. Джастін вирішив не виступати на весіллі, натомість сет зіграв запрошений діджей.

Останній раз Джастіна і Селену бачили разом в кінці грудня. Напередодні Нового року Джастін прилетів в Кабо-Сан-Лукас, де відпочивала Селена, на приватному літаку і заселився в віллі, розташованій в 10 хвилинах від особняка співачки. Тоді папараці також вдалося зробити кілька кадрів зі знаменитостями.

“Він і Селена тепер постійно проводять час разом. На Новий рік вони веселилися на вечірці з друзями і дивилися салют на березі океану”,- розповів інсайдер виданню E! Online.

Поділись


Новини партнерів