Наомі Уоттс вийшла в світ з бойфрендом на тлі чуток про роман з Джастіном Теру

За однією з останніх версій ЗМІ, причиною розриву шлюбу Джастіна Теру і Дженніфер Еністон могла стати актриса Наомі Уоттс. Нібито відносини Джастіна з колегою по фільму “Малхолланд Драйв” через роки дружби переросли з невинного спілкування в недвозначний флірт, їх стали разом помічати на вечірках і все в цьому дусі. Як то кажуть, знайшли крайню. Спростувати домисли преси, Наомі вирішила, з’явившись на публіці зі своїм справжнім, а не вигаданим бойфрендом.

З літа минулого року актриса зустрічається з колегою по серіалу “Циганка” Біллі Крудапом. У минулі вихідні пара відвідала вечірку Vogue Fashion and Film Party в Лондоні. Виходячи до свого автомобіля, закохані ніжно трималися за руки, тим самим ясно позначаючи статус своїх відносин. До слова, такий публічний прояв емоцій Наомі і Біллі дозволили собі вперше.

Раніше інформація про роман Наомі з колегою по серіалу Біллі Крудапом була лише чимось з розряду чуток і здогадок. Після розставання з Лівом Шрайбером, з яким вона була разом 11 років і від якого народила двох синів, актриса не представляла жодного свого супутника офіційно. До початку відносин з Наомі Біллі Крудап зустрічався з актрисою Клер Дейнс.

Поділись


Новини партнерів