Оскар Айзек одружився на матері своєї дитини

Навесні минулого року актор Оскар Айзек, відомий за фільмами “Зоряні війни”, “Обіцянка” і “Субурбікон”, вперше став батьком. Сина Оскару подарувала режисер-документаліст Ельвіра Лінд. У новому інтерв’ю журналу GQ актор розповів, що незадовго до появи малюка на світ вони з його мамою зіграли таємне весілля.

За словами Оскара, на рішення одружитися його підштовхнуло побачене – як його кохана, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, піклується про його хвору матір. Жити матері Айзека залишалося недовго, в березні 2017 го вона померла, в квітні Айзек зіграв весілля, а через кілька тижнів вперше став батьком.

“Я дивився на те, як вона виношує мою дитину, як купає мою маму, як вона справляється з усім … І подумав: “Я хочу пов’язати життя з цією людиною навіки”.

Ще одна причина, по якій вони вирішили укласти шлюб до народження дитини – вирішення формальних питань.

“Ельвіра датчанка. Данці не вірять в шлюб. Для них шлюб не означає ніякої фінансової підоснови, бо про своїх громадян дбає держава. Шлюб для них не важливий. Однак ми живемо в США, у неї немає громадянства і в якийсь момент у нас виникло питання: “Що ми будемо робити далі?”

Роман Оскара Айзека і Ельвіри Лінд почався в 2012 році, але підтвердити свої відносини актор вирішив лише в 2016-му, на церемонії “Золотий глобус”. Про своє особисте життя поширюватися не любить. Відомо лише, що раніше він був заручений з Марією Мірандою, яку полюбив ще в дитинстві. Але до весілля справа так і не дійшла. Про вагітність його коханої Ельвіри громадськість дізналася завдяки папараці, які змогли відобразити кругленький живіт дівчини під час прогулянки по Нью-Йорку.

Поділись


Новини партнерів