Вагітна Єва Лонгорія та інші зірки на премії Гільдії художників по костюмах

Лічені дні залишаються до церемонії “Оскар”, яка поставить крапку в підведенні кінопідсумків року в Голлівуді. А поки зірки відточують свої виходи на менш масштабних преміях, але від того не менш для них значущих. Вчора в Беверлі-Хіллз відбулося вручення нагород Гільдії художників по костюмах.

Головні нагороди дісталися костюмерам фільмів “Я, Тоня”, “Форма води” і “Чудо-жінка”. Також були відзначені серіали “Розповідь служниці”, “Корона”, “Гра престолів” та інші. На сцену піднімалися головні винуватці торжества, а підтримати їх прийшли знаменитості, яким їх творіння призначалися. У числі вручантів премії було також чимало зіркових осіб, однією з тих хто оголошував лауреатів цього вечора стала Єва Лонгорія.

З тих пір, як Єва Лонгорія оприлюднила новину про свою вагітність світу, вона нібито ще більше посилила свою світську активність. Її імені немає в числі лауреатів на премії, проте її можна було побачити і на “Золотому глобусі” і на премії Гільдії продюсерів. Напевно, і церемонія “Оскар” не залишиться без її уваги.

Поділись


Новини партнерів