Дженніфер Лоуренс поклала око на Тімоті Шаламова

Минулий рік для 22-річного Тімоті Шаламова став досить вдалим в його акторській кар’єрі. Роль у фільмі “Клич мене своїм ім’ям” (Call Me by Your Name) принесла акторові номінації на “Золотий глобус”, SAG Award і “Оскар”. Втім, на талановитого хлопця звернули увагу не тільки кінокритики, але і його колеги по знімальному майданчику. 27-річна Дженніфер Лоуренс зізналася, що закохалася в Тімоті і чекає не дочекається, коли він стане трохи старше.

“Я піду в наступ, як тільки йому виповниться 30 років. Він же вже достатньо дорослий, щоб я могла говорити про це вголос? Йому вже є 18?”- пожартувала актриса.

“Скажіть йому, щоб він почекав! Він такий талановитий і такий гарячий!”- продовжила вона.

До речі, зараз серце актора вільне. Кілька років тому у нього був роман з дочкою Мадонни Лурдес Леон, з якою він навчався в школі мистецтв LaGuardia, але ці відносини з невідомих причин закінчилися.

Лоуренс, до слова, в кінці минулого року розлучилася з 49-річним режисером Дарреном Аронофскі і поки теж самотня. Так що жарти жартами, але, можливо, їй все ж варто вже зараз зробити перший крок – чекати такий талановитий красень навряд чи буде.

Поділись


Новини партнерів