У рекламі Порошенка без згоди зняли ще одного артиста

Українському режисерові Ахтему Сеітаблаєву (“Кіборги”, “Хайтарма”, “Чемпіони з підворіття”) міністр культури Євген Нищук також запропонував знятися у соціальному ролику про досягнення України, на що артист охоче погодився.

Факт, що Сеітаблаєв зі співачкою Анастасією Приходько задіяні в політичне відео Петра Порошенка, режисер називає “дуже неприємним”, при цьому не відмовляється від сказаних у сюжеті слів, повідомляє Styler.

“До мене звернувся Євген Миколайович Нищук і запропонував взяти участь у такому соціальному ролику, який буде розповідати про досягнення нашої країни. Я з радістю погодився. А потім вийшло, як вийшло”, – розповів він.

На відео, яке спочатку було опубліковано на офіційному сайті і YouTube-каналі Волинської ОДА, а потім видалено, Сеітаблаєв говорить про підйом українського кіно і вихід вітчизняних картин на великі екрани. Режисер наголошує, нехай і не знав підсумкових планів, говорив щиро і від слів своїх не відмовляється.

“Звичайно, неприємно. Могли б сказати відверто і прямо, і кожен би приймав своє рішення – брати чи не брати участь”, – продовжив режисер.

Сеітаблаєв не бачить в інциденті “катастрофи”, до того ж зазначає, що без підтримки держави навряд чи зняв би касовий фільм “Кіборги”. І все ж ситуація, за словами режисера, дуже неприємна, оскільки ніхто не попереджав, що ролик буде політичним.

“З цього приводу мені дуже неприємно. Тому що я дуже тепло ставлюся до всіх задіяних осіб, давно знаю Євгена Миколайовича… Взагалі, у нас багато чого такого неприємного відбувається в країні від того, що ми не говоримо відверто один з одним. І якби до мене звернулися б, мабуть, я б не відмовився, але треба говорити прямо”, – наголосив режисер.

Нагадаємо, в понеділок, 19 лютого, заслужена артистка України Анастасія Приходько опублікувала в мережі відеозвернення, у якому зажадала видалити з мережі промо-ролик передвиборної кампанії Петра Порошенка, в якому нібито виявилася задіяна шляхом обману.

Пізніше артистка повідомила, що має намір звернутись до президента України, а також до суду.

Поділись


Новини партнерів