Фергі вибачилася за сексуальне виконання гімну США після критики американців

Співачці Фергі випала почесна місія – виконати національний гімн США на матчі всіх зірок НБА, який відбувся минулого тижня. До свого завдання вона вирішила підійти креативно, і замість урочистого співу американці почули зовсім іншу інтерпретацію гімну.

Фергі повільно і з придихом, співучо розтягувала фрази, так, що деякі чоловіки, зокрема телекоментатор Чарльз Баклі, помітили після цього, що їм “потрібно терміново закурити”. А баскетболіст Шакіл О’Ніл визнав, що виступ співачки було “дуже сексуальним”.

Після цього американці обрушили весь свій гнів на Фергі в Twitter, щедро постачаючи коментарі ненормативною лексикою.

“Я їду на пару днів, а ви усі сходите до біса з розуму! Чому це сталось? Таке не можна довірити будь-кому! Могли б з таким же успіхом попросити заспівати гімн мене. Що це в біса таке?”- написала актриса Леслі Джонс.

“Не впевнений, що саме намагалася сказати Фергі своїм виконанням гімну, але якщо це було “як п’яна мама мого друга намагається вести себе сексуально”, то у неї вийшло відмінно”,- відреагував користувач соцмережі.

Вільне трактування гімну Фергі порівняли зі знаменитим “Happy Birthday, Mr. President” Мерилін Монро, співом мультиплікаційної героїні Джесіки Реббіт і жінки, яка вживає наркотики. І звинуватили її в неповазі до Америки.

Зрештою співачка не витримала і принесла всім свої вибачення:

“Як артист, я звикла ризикувати. Але в цей раз визнаю, що вибрала невірний тон. Я люблю свою країну і дуже старалася”,- заявила Фергі порталу TMZ.

Для виконання гімну США на різних заходах часто запрошують поп-зірок. Наприклад, в 2013 році на інавгурації Барака Обами гімн виконувала Бейонсе. Але до неї тоді ніяких претензій не виникло, крім того. Порівняти, як заспівали гімни Фергі і Бейонсе ви можете самі.

Поділись


Новини партнерів