Кетрін Хейгл показала результат свого схуднення після пологів

Зовсім скоро Кетрін Хейгл візьме участь у зйомках серіалу “Форс-мажори”, де вона замінить наречену принца Гаррі Меган Маркл, яка залишила проект. Дізнавшись, що вона затверджена на роль, Кетрін почала старанно приводити себе у форму і позбавлятися від зайвих кілограмів, набраних під час вагітності.

Кілька годин тому актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото-колаж, яким проілюструвала зміни в своїй фігурі, і розповіла, як їй далося схуднення. Перше фото було зроблено в січні 2017, відразу після народження сина. Друге – в грудні 2017 го, а третє – в минулі вихідні.

“Хотілося б, щоб між першим і другим фото був менший проміжок часу, але, на жаль, мій шлях був довгим. Зараз у мене є нова робота і глибоке бажання відчувати себе здоровою, сильною і сексуальною. Саме це мотивувало мене. Я надихалася іншими дівчатами і скачала фантастичний мобільний додаток, де був набір різних вправ, які можна виконувати де завгодно. Я не буду брехати, тренування – це справжній кошмар. Але прогрес, який у мене стався за 5 останніх тижнів, допоміг мені надихатися і продовжувати!” – написала Кетрін в мережі.

Як стало нещодавно відомо Кетрін увійде в акторський склад серіалу “Форс-Мажор”, в наступному, восьмому сезоні. Вона виконає роль Саманти Уїллер, нового талановитого партнера юридичної фірми Pearson Specter Litt. Їй належить стати або вірним союзником компанії, або її найлютішим ворогом. Також в новому сезоні з’являться виконавці вже улюблених героїв – Сара Рафферті, Гебріел Махт, Рік Хоффман. Зйомки почнуться в квітні в Торонто.

Поділись


Новини партнерів