Бейонсе публічно приревнувала Джей-Зі до голлівудської актриси

Після того як Джей-Зі публічно зізнався в тому, що зраджував Бейонсе, шанувальники пари всерйоз занепокоїлися про стосунки подружжя. Адже, незважаючи на те що і 48-річний репер, і 36-річна співачка – персони публічні, особисте життя не завжди повинне піддаватися розголосу і зайва відкритість може вийти боком. Але, на щастя, зоряна пара змогла пережити цей непростий період у своєму сімейному житті, і в їхніх відносинах нарешті настала гармонія.

Однак, судячи з усього, на ділі все зовсім не так гладко, як здається на перший погляд. Як розповіла американська актриса Тіффані Хеддіш, Бейонсе сильно ревнує свого чоловіка і буквально нікого до нього не підпускає.

38-річна актриса в ефірі телепередачі Uncensored повідала, що стала свідком однієї дуже показової сцени. На одній з вечірок, як розповіла Хеддіш, до Джей-Зі підійшла актриса і в розмові з ним злегка торкнулася його грудей.

“Реакція Бейонсе була стрімкою. Вона відразу ж підійшла і всією своєю поведінкою ніби сказала: “Прибери руки з грудей мого чоловіка!” Потім вона почала розмовляти з актрисою, і сталося дещо ще. Але поки я більше нічого не скажу”,- заінтригувала Хеддіш.

Не розкрила Тіффані і імені актриси, до якої приревнувала чоловіка Бейонсе.

“Я не маю права говорити, що сталося на вечірці”,- додала вона.

Поки, мабуть, головною інтригою залишається навіть не те, що ж все-таки відбулося на вечірці, а як звуть ту саму актрису, яка наважилася доторкнутися до Джей-Зі. Як натякнула Хеддіш, персона ця досить відома і вона регулярно виходить у світ.

Поділись


Новини партнерів