Принц Гаррі і Меган Маркл запросили Еда Ширана виступити на їхньому весіллі

Подробиці про майбутнє весілля спадкоємця британського трону – принца Гаррі – і зірки серіалу “Форс-мажори” Меган Маркл з’являються щодня. Вчора Кенсінгтонський палац оголосив час церемонії і програму дня, а сьогодні інсайдер журналу Us Weekly повідомив іншу цікаву деталь. Принц Гаррі відправив лист популярному британському виконавцю Еду Ширану з проханням виступити на їхньому з Меган весіллі.

У тому, що виконавець хітів Shape of You і Perfect, які підірвали практично всі музичні чарти світу, погодиться на пропозицію Гаррі, можна не сумніватися. Ще в грудні минулого року, після церемонії вручення йому Ордена Британської імперії за заслуги в сфері музики і благодійності, Еду було поставлено питання – чи буде і чи хоче він виступити на весіллі принца. Відповідь музиканта показала, що він відкритий до цієї пропозиції.

“Звісно, ​​чому ні? Але поки я не отримав запрошення”, – відповів тоді Ед.

Ед Ширан – не єдиний артист, якому випаде честь виступити перед рідними і друзями принца Гаррі і Меган. ЗМІ пророкують ці ролі також Еллі Голдінг і Кайлі Міноуг, з якими Гаррі пов’язує дружба, а також Брюсу Спрінгстіну, Браяну Адамсу, які співали на змаганнях Гаррі – Invictus Games, і групі Coldplay, яка виступала на благодійному заході принца Sentebale. Бажання потрапити в список запрошених артистів висловив в недавньому інтерв’ю і Сем Сміт:

“Я був би дуже радий! Звичайно, я хочу заспівати на цьому весіллі. Боже мій, та це моя мрія! Хоча тоді мені доведеться одягнути сукню і корону.”

Ще одиним артистом, який вже отримав запрошення, є Елтон Джон. Минулого тижня стало відомо, що музикант скасував два своїх виступи в Лас-Вегасі, призначених на 18 і 19 травня, якраз на день весілля Гаррі. В офіційній заяві говориться, що це рішення обумовлене “організаційними складнощами”, але збіг аж занадто підозрілий. Представник Елтона підтверджувати припущення журналістів відмовився. Втім, присутність Елтона Джона на весіллі Гаррі досить передбачувана подія – музиканта пов’язувала тісна дружба з матір’ю принца, принцесою Діаною.

У недавньому інтерв’ю на телешоу Lorraine Елтон розповідав, як він дізнався про роман Гаррі:

“Минулого літа ми відпочивали деякий час разом на Сицилії, і можу сказати, що він закоханий у Меган по вуха. Він не любить розмовляти на особисті теми, але тоді він сказав мені, що закоханий. Я його з цим привітав!”

Поділись


Новини партнерів