Українську співачку розкритикували за участь у “Голосі країни”

У восьмому сезоні популярного вокального проекту “Голос країни”, третій випуск якого пройшов у неділю, 11 лютого, виступила відома українська співачка Ірина Федишин. Артистка вразила суддів шоу своєю появою, а також отримала багато критики від глядачів і шанувальників, які звинуватили її в нав’язливому піарі.

Ролик із виступом популярної артистки був опублікований на YouTube-каналі проекту.

31-річна співачка Ірина Федишин взяла участь у “сліпих прослуховуваннях” восьмого сезону вокального шоу “Голос країни”, виконавши свою пісню “Малесенькі Долоньки”. Артистка зуміла повернути до себе всіх чотирьох суддів, вразивши їх своєю появою на сцені проекту.

У результаті Федишин вибрала для подальшої участі в проекті команду Джамали та зазначила, що буде виступати в шоу на правах звичайного конкурсанта.

Водночас, глядачі проекту “Голос країни” бурхливо відреагували на появу вже відомої співачки на вокальному конкурсі. Багато хто підкреслив, що таким чином зірки, які користуються популярністю в країні, займають чиїсь місця та не дають розкритися молодим виконавцям, а їх участь у шоу є черговою спробою “пропіаритися”.

“Навіщо перетворювати проект на майданчик для своєї реклами?” – обурилися шанувальники шоу.

“А де Винник?” – іронічно прокоментували глядачі виступ Федишин, очевидно натякаючи на те, що вже популярним виконавцям на сцені вокального проекту робити нічого.

Джерело

Поділись


Новини партнерів