Мег Раян і інші зірки шоу на показі Christian Siriano

Тиждень моди в Нью-Йорку – це низка показів і парад зірок першої величини. Під час вчорашнього шоу Christian Siriano одне з місць у першому ряду зайняла блискуча Мег Райан. Останні роки актриса досить вибірково виходить у світ, але для дизайнера Крістіана Сіріано, з яким вона давно дружить, завжди готова зробити виняток.

На шоу Мег Райан з’явилася в білосніжному брючному костюмі і шовковому топі в тон. Компанію акторці в залі для глядачів склали Вупі Голдберг, Кока Роша з дочкою Айон і інші.

31-річний Сіріано здобув популярність після перемоги в проекті “Подіум” і заслужив повагу в модному бізнесі, зайнявшись випуском інклюзивних колекцій. Він є одним з небагатьох кутюр’є, хто шиє вбрання для власниць нестандартних фігур і успішно вирішує проблеми дуже високих і повних дівчат. Влітку 2016 року великий резонанс викликало його рішення надати плаття актрисі Леслі Джонс для прем’єри фільму “Мисливці за привидами” після того, як у актриси виникли труднощі в цьому питанні через занадто високий зріст. Відразу слідом за цим у сукні від Сіріано з’явилася перша леді США Мішель Обама, і це також було розцінено пресою як жест в бік демократизації моди.

Під час показу в рамках Тижня моди в Нью-Йорку Сіріано не зрадив собі і випустив на подіум моделей plus size, однією з яких стала Ешлі Грем.

Поділись


Новини партнерів