Шеріл Коул підігріла чутки про заручини з Ліамом Пейном: фото кільця

Останнім часом ім’я екс-соліста групи One Direction Ліама Пейна спливає в пресі виключно в зв’язку з виходом фільму “П’ятдесят відтінків свободи”, саундтрек до якого він виконав разом з Ритою оройя. Але вчора ситуацію змінила подруга Ліама – співачка Шеріл Коул, яка підігріла чутки про їх заручини.

Шеріл стала гостею прийому в Сент-Джеймському палаці, який принц Чарльз влаштував на підтримку в одній з програм свого фонду – “Інвестування в майбутнє”. І поки багато гостей милувалися відвертою чорною сукнею Шеріл від Galvan вартістю 1000 фунтів стерлінгів, інші з радістю розглядали кільце на її безіменному пальці, схоже на обручку. Чутки про заручини Коул і Пейна, за традицією, не змусили себе чекати – залишається дочекатися офіційної заяви пари.

Нагадаємо, 24-річний Ліам і 34-річна Шеріл познайомилися на шоу The X Factor в 2010 році, де Ліам і його майбутні колеги по групі Зейн Малік, Гаррі Стайлс, Луї Томлінсон і Найл Хоран були учасниками, а Шеріл – суддею проекту. Стосунки пари почалися в 2016 році, і в лютому того ж року їх вперше почали помічати разом. У березні 2017-го Ліам і Шеріл стали батьками сина, якого назвали Беар.

Поділись


Новини партнерів